Vooropleiding dans gaat grondig op de schop

29 januari 2019

De vooropleiding dans verhuist op termijn van het Maastrichtse Bonnefanten College in Oost naar de Groene Loper in West. Ook worden er een jaar geen nieuwe leerlingen toegelaten om te onderzoeken hoe de zieltogende studie een nieuwe impuls kan krijgen.

Het potentieel is er. „De kweekvijver voor nieuw talent is groot genoeg”, zegt directeur Marij Dings van het Bonnefanten College in Maastricht.  Toch blijft het sappelen met de vooropleiding dans, één van de twaalf door het Rijk erkende dansopleidingen aan een middelbare school.  Reden waarom onderwijskoepel LVO besloten heeft een pas op de plaats te maken. Komend schooljaar worden geen nieuwe leerlingen ingeschreven.

Les hier het volledige artikel van De Limburger, 29 januari 2019

< Terug naar nieuwsoverzicht