Robot Noa van het Raayland College Venray te gast in 't Stekske in Landweert Venray

9 januari 2019

Op woensdag 16 januari is er voor ouderen een themamiddag in 't Stekske in de Venrayse wijk Landweert. Dit wordt georganiseerd door ouderenvereniging Ons Genot. Robot Noa van het Raayland College in Venray is dan te gast.

De robot wordt dan samen met een docent en leerlingen die Noa gedemonstreerd. Zo worden de robots zoals Nao al ingezet in de zorg. De interactieve onderwijsrobot van het Raayland College leert leerlingen hoe u met een robot (samen)werkt, onder andere door hen zelf de robot te laten programmeren. Deze programma’s regelen bijvoorbeeld dat de robot zinnen uitspreekt, beweegt of zelfs op een mens reageert.

Het begint om 14:00 uur. Ook niet leden zijn welkom. De entree is gratis.