Leerlingen Sophianum bij zorghotel De Heerenhof

9 januari 2019

Leerlingen van het Sophianum zijn hun kerstvakantie gestart door de handen uit de mouwen te steken om oudere van een Zorghotel een gezellige dag te bezorgen.

Dat deden 17 Havo-leerlingen van het Sophianum onder begeleiding van Lieke Bastiaens, Jos Gulpen en de medewerkers en vrijwilligers van zorghotel De Heerenhof in Mechelen. In het zorghotel verblijven oudere gasten met een zorgbehoefte, die hier op vakantie komen om samen de kersttijd door te brengen. De leerlingen begeleidden hen bij de ochtendgymnastiek, de kerstinkopen in Gulpen, bezoek aan de kerststallen in Wittem, een wandeling door het dorp Mechelen, creatieve workshops en spellenmiddag. Het werd een onvergetelijke dag voor iedereen, waarbij de kerstgedachte voor iedereen springlevend was.

< Terug naar nieuwsoverzicht