Puck en Juul genomineerd als erelid voor Vereniging Limburg

6 november 2018

De Vereniging Limburg ging op zoek naar frisdenkers en aanpakkers in de provincie. Mensen die op een buitengewone manier bijdragen aan een gezonder, gelukkiger en vitaler Limburg.

Puck (2003) en Juul (2001) zijn leerlingen van het Porta Mosana College en al jaren lang actief als vrijwilliger en sinds 2016 gestart met hun eigen project. Het begon als Porta Serves the City, ontwikkelde zich tot Ympact en sinds dit schooljaar zijn ze officieel een jongerenorganisatie met een eigen identiteit en huisstijl. Er zijn concrete plannen om op korte termijn te starten op het Terra Nigra en het Bonnenfanten College.

Tot 29 november kan er gestemd worden via onderstaande link.

 

Bekijk alle informatie op de website van  De Vereniging Limburg

< Terug naar nieuwsoverzicht