Leerling Graaf Huyn College naar MEP Internationaal

11 oktober 2018

Een geweldige prestatie van een leerling van het Graaf Huyn College! Na een strenge selectie tijdens een aantal dagen debatteren in Den Haag, is de leerling geselecteerd voor de internationale conferentie van het MEP (Model European Parliament).

Sinds het Graaf Huyn College meedoet aan het MEP is de Jonathan Smeets al de derde leerling van deze school die zich heeft weten te plaatsen voor de internationale conferentie. Vanuit het hele land mogen in totaal maar 20 leerlingen deelnemen aan de internationale conferenties.

Vrijdag 5 oktober heeft Jonathan te horen gekregen dat hij mag deelnemen aan de conferentie in Toledo (Spanje), die zal plaatsvinden van 10 t/m 17 november a.s. Hij heeft een verslag geschreven over zijn weg naar internationaal en dat zal het Graaf Huyn binnenkort publiceren op hun website.

Hieronder een aantal foto's van de nationale conferentie van het MEP die eind september plaatsvond in Den Haag, en waar Jonathan werd geselecteerd voor internationale deelname.

< Terug naar nieuwsoverzicht