Een jaar later: de metamorfose van een brugklasser van het Graaf Huyn

24 oktober 2018

Fotograaf portretteerde vijf tieners die het afgelopen jaar een grote stap maakten: van de vertrouwde basisschool naar de middelbare school, de brugklas in. Na dat eerste schooljaar fotografeerde ze hen opnieuw. Wat is er veranderd?

....JAMIE (13), VMBO-T, GRAAF HUYN COLLEGE GELEEN

Via zijn broer Ethan wist Jamie al voor 95 procent wat hem te wachten stond op school. “Mijn eerste jaar was goed, ik geef het een 8. Vooral de stoelwisseling vond ik fijn, dat ik niet de hele dag op één plek hoef te zitten. In het begin liep ik nog wel-eens de verkeerde kant op en kwam ik te laat in de lessen, maar daar heb ik me goed onderuit kunnen praten.”...

Lees het hele artikel via de website van Trouw, 13 oktober 2018.

< Terug naar nieuwsoverzicht