MuziekTalent voor onderbouwleerlingen van LVO Maastricht

29 september 2016

Leerlingen van heel LVO Maastricht uit klas 1 t/m 3 kunnen vanaf dit schooljaar deelnemen aan MuziekTalent. MuziekTalent is voor talentvolle muzikale leerlingen die graag extra tijd willen steken in musiceren, zichzelf op muzikaal gebied verder willen ontplooien en eventueel een vervolgopleiding muziek ambiëren. MuziekTalent besteedt aandacht aan muziektheorie, gehoor & solfège, musiceren in groepsverband, componeren en presenteren. Het programma laat leerlingen kennis maken met alle aspecten van muziek en mogelijke vervolgopleidingen.

Dit muziekprogramma is een doorontwikkeling van de VoCo onderbouw (vooropleiding conservatorium) die vanaf 2008 op het Bonnefanten College werd aangeboden. Waar de VoCo vooral een voorbereidend traject voor het Conservatorium was, biedt het nieuwe MuziekTalent een breder perspectief. Het is een aanvulling op de muzieklessen bij een muziekschool of privédocent en dient dus niet ter vervanging hiervan.

Wie wil deelnemen, kan op dinsdag 11 oktober 2016 auditie doen. Deelnemers kunnen zich vóór 3 oktober 2016 aanmelden voor MuziekTalent. Meer informatie en het inschrijfformulier vind je via deze link.

Bekiijk de Facebook van MuziekTalent voor info en sfeerbeelden!

< Terug naar nieuwsoverzicht