International Business College bij Dendron

12 september 2016

Voor leerlingen van het Dendron College die voor het International Business College hebben gekozen, staan er de komende twee jaar echter flink wat nieuwe uitdagingen op stapel.

Sinds 2014 kunnen leerlingen van het Dendron College in havo 4 kiezen voor een concept van 20-80-leren in een International Business College. Vier dagen per week doorlopen zij het reguliere lesprogramma voor de examenvakken en een dag per week gaan ze onder begeleiding van drie docenten op allerlei manieren in praktijk aan de slag met (internationaal) ondernemen en alles wat daarbij komt kijken. Wat later in het schooljaar starten ze zelfs in groepjes een eigen junior company. Het programma vraagt het nodige aan zelfstandigheid en planvaardigheden van de leerlingen, maar dat hebben zij er graag voor over. De leerlingen die hiervoor kiezen, zijn juist blij met deze kans om nu al veel te leren over de economische sector, op een andere manier en vaak ook buiten de schoolbanken. 

 

Lees het hele artikel op de website van Omroep Reindonk, 10 september 2016

< Terug naar nieuwsoverzicht