Medewerker Broeklandcollege gehuldigd als Lid in de Orde van Oranje Nassau

6 juli 2016

Op 24 juni jl. kreeg de hoofdconciërge van het Broeklandcollege, Ine Schiffelers, van de locoburgemeester van Schinnen dhr. Wolff een lintje voor haar inzet als vrijwilligster voor de gemeenschap.

Op het Broeklandcollege is ze niet alleen hoofdconciërge, maar ook de spil van de school. Het MCP magazine is onder haar redactie uitgegroeid tot een prachtig boekwerk en samen met geschiedenisdocent de heer E. Molnar gaat zij in haar vrije uren met leerlingen op pad om het magazine te vullen met interviews, reisverslagen en andere culturele items. Ook het organiseren van de jaarlijkse studiereis neemt zij grotendeels op zich. Zieke collega’s krijgen steevast een bezoek van haar en ook de Zonnebloem zal bij haar nooit tevergeefs aankloppen als zij weer een middag willen organiseren in de school.ne mag zich nu officieel lid in de orde van Oranje Nassau noemen.

< Terug naar nieuwsoverzicht