Start nieuwe school voor vluchtelingen in Hegelsom op vrijdag 1 juli

30 juni 2016

Op vrijdag 1 juli a.s. starten 25 leerlingen op de nieuwe ISK/EOA school in Hegelsom. Het gaat om kinderen tussen de 12 en 18 jaar uit verschillende landen. Het zijn statushouders, arbeidsmigranten en mensen die nog in de asielprocedure zitten.

De school start om 8.45 uur en duurt tot 15.15 uur. De leerlingen hebben drie weken les van docenten van het Raayland College en het Dendron College. Daarna is het vakantie en gaat in september het nieuwe schooljaar van start met ook het eigen personeel van de school.

De school is een samenwerking tussen de drie VO-scholen binnen LVO Noord; het Bouwens van der Boijecollege (Panningen), het Raayland College (Venray) en het Dendron College (Horst). Op woensdag 6 juli van 13.00 tot 15.00 uur vieren we samen met alle leerlingen, ouders en docenten het Suikerfeest.

< Terug naar nieuwsoverzicht