Techniekonderwijs in Zuid-Limburg is weer spannend en levensecht

26 mei 2016

Het Techniekonderwijs in Zuid-Limburg zal er vanaf het schooljaar 2016/2017 anders uitzien. De scholen van het voortgezet onderwijs (vmbo Maastricht, LVO) en het mbo (Arcus en Leeuwenborgh) werken samen om interessant en uitdagend techniekonderwijs te kunnen blijven aanbieden, dat aansluit bij de wensen van het bedrijfsleven.

Hoe het er dan uit gaat zien en wat de leerlingen techniek daar voor voordeel bij hebben, vertellen Noud Theunissen (projectleider Techniek Onderwijs Zuid-Limburg, mbo Arcus/Leeuwenborgh), Guido Beckers (voorzitter Centrale Directie LVO Westelijke Mijnstreek), Maarten van Rijn (teamleider Techniek, vmbo Maastricht, LVO), Ank Wijnands, (algemeen directeur Beroepscollege Parkstad Limburg), Roger Stroucken, (waarnemend directeur Emma College) en Jos Wolters, (Beleidsmedewerker Onderwijs DaCapo College) in een artikel in alle publicaties in Limburg van 1lokaal: 

 

 

 

< Terug naar nieuwsoverzicht