Leerling St. Janscollege is de nieuwe Limburgse voorleeskampioen

25 april 2016

In een bomvol TheaterHotel de Oranjerie in Roermond streden maandag 18 april 11 brugklassers om de titel Voorleeskampioen van Limburg, tijdens de provinciale finaleronde van Read2Me! - dé voorleeswedstrijd voor brugklassers van het voortgezet onderwijs. Op naar de landelijke finale!26 mei wordt een belangrijke dag voor winnaar Adam El Sayed van het Sint-Janscollege. Dan neemt Adam het op tegen de andere Provinciale Voorleeskampioenen tijdens de landelijke finale in de schouwburg in Amstelveen. De voorleeswedstrijd Read2Me! laat zien dat lezen niet alleen belangrijk, maar vooral ook heel leuk is.

Read2Me! wordt mogelijk gemaakt door Kunst van Lezen. Kunst van Lezen richt zich op de kennismaking met de wereld van het boek en de literatuur.

Bron: www.cubiss.nl