LVO-leerlingen genomineerd voor finale campagne 'Fietsverlichting laat je zien'

7 januari 2016

In de tweede helft van 2015 hebben tweedejaars leerlingen van verschillende LVO-scholen zich bezig gehouden met de wedstrijd: 'Fietsverlichting laat je zien'. Voor deze wedstrijd kregen de leerlingen de opdracht campagne te voeren voor het voeren van fietsverlichting. Leerlingen konden hierbij zelf kiezen of ze een filmpje of poster maakten om fietsverlichting te promoten.

Bekendmaking
Deze week is aan de leerlingen bekend gemaakt of ze door zijn naar de finale. Verschillende LVO-scholen zijn inderdaad door, hetzij met een filmpje, hetzij met een poster. Dit zijn: Porta Mosana College Maastricht, Het Bouwens Panningen, Het Sint Maartenscollege Maastricht, Het College Weert en het Broeklandcollege Hoensbroek. Een prachtige prestatie! Op donderdag 14 januari a.s. gaan alle leerlingen naar de finale waar de uiteindelijke winnaars bekend worden gemaakt.

Winnaars
Het winnende filmpje en de winnende poster worden volgend jaar gebruikt als campagnemiddelen voor Veilig Verkeer Nederland (VVN). De leerlingen zien dan volgend jaar hun eigen gemaakte producten terug op straat of op school. Daarnaast mag de winnaar met de hele klas naar Warner Bros Movie World in Duitsland.

Klik hier om meer te lezen over de campagne 'Fietsverlichting laat je zien' en om de winnende posters en filmpjes te bekijken

Bericht Nederweert 24