Het College Weert maakt kunst voor vluchtelingen

25 januari 2016

Leerlingen van Het College maken kunstwerken voor kinderen van vluchtelingen. Deze leerlingen zijn vóór de feestdagen aan de slag gegaan met het thema: ‘Winter Wonderland: waardoor ben jij verwonderd in de wintertijd?’ Speciaal voor de kinderen van de vluchtelingen hier in Weert hebben de leerlingen rondom dit thema de mooiste tekeningen gemaakt. Maandag 25 januari zullen enkele leerlingen van Het College hun zelfgemaakte kunstwerken tonen aan de kinderen van de vluchtelingen in het AZC.

undefined

De leerlingen tonen hun kunstwerken via een PowerPoint en expositie onder begeleiding van een Ud-speler. Tevens zal een Syrisch zanggroepje een optreden verzorgen. Kunst is een universele taal en op deze manier wilden de leerlingen aan de kinderen laten zien dat ze welkom zijn.   

 

< Terug naar nieuwsoverzicht