Het Bouwens winnaar 'Fietsverlichting laat je zien'

15 januari 2016

De wedstrijd werd dit jaar gewonnen door Het Bouwens uit Panningen voor de categorie poster. Het DaCapo College PRO uit Geleen wist de prijs voor beste filmpje in de wacht te slepen. Het College Weert haalde de tweede plaats binnen met hun promotiefilmpje. De campagne is een initiatief van rovl (regionaal orgaan verkeersveiligheid limburg).

Deelnemers

De winnende poster en het winnende filmpje zullen in het najaar te zien zijn in bushokjes en op de tv-schermen van de Veolia-bussen. Daarnaast worden de winnende poster en film opgestuurd naar alle basisscholen en middelbare scholen in Limburg. Verschillende LVO-scholen deden mee, o.a. het Porta Mosana College en het Broeklandcollege. Bekijk een compilatie van de inzendingen.

< Terug naar nieuwsoverzicht