Weerter middelbare scholen houden gezamenlijke open dag

17 september 2015

Onder het motto 'Kies het onderwijs dat bij je past' houden Het College Weert, Philips van Horne Scholengemeenschap en Het Kwadrant voor de vijfde keer een gezamenlijke open dag. Die vindt plaats op 4 oktober. Scholen vergroten de samenwerking om het brede onderwijsaanbod in de toekomst te garanderen.

 

De Philips van Horne opent de deuren van 11.00 tot 15.00 uur, Het College en Het Kwadrant van 10.00 tot 14.00 uur. Op die manier moeten de bezoekers voldoende gelegenheid krijgen om twee of misschien zelfs drie scholen te bezoeken. Tijdens de open dag vinden er op alle locaties presentaties plaats over de inhoud van het onderwijs.

 

Lees het hele artikel op de website van Leudal-actueel

 

< Terug naar nieuwsoverzicht