Rombouts School Orkest in MECC

15 juni 2015

Zondag 28 juni 2015 speelt het Rombouts School Orkest bij de opening van de internationale schoolbibliotheken conferentie in het MECC in Maastricht.

De bibliotheek Brunssum en het Romboutscollege werken nauw samen. De school en de bibliotheek zitten onder één dak. Bij de opening van de internationale schoolbibliotheken conferentie, zal dit jaar het Rombouts schoolorkest dat bestaat uit een twintigtal leerlingen, docenten en ouders van Romboutscollege te Brunssum, een sing-along uitvoeren. Dat wil zeggen dat op bekende muziek, hits van toen en nu, meegezongen kan worden. Ralph Hamer, muziekdocent op het Rombouts, heeft de nummers gearrangeerd en de teksten zijn speciaal voor deze gelegenheid aangepast door IASL (International Association of School Librarianship). De zangeressen Frederieke Koppe uit Atheneum 4 en Méghan Janssen (oud-leerling van het Romboutscollege) zullen het internationale gezelschap aanzetten tot luidkeels meezingen.

 

< Terug naar nieuwsoverzicht