Make Tech-dag Technasium Het College

13 april 2015

Weert - Op maandag 20 april a.s. organiseert Het College de Make Tech-dag voor de tweedejaars van het Technasium. De leerlingen gaan op excursie naar vier verschillende Make-Tech bedrijven in en rondom Weert. Door deze bijzondere samenwerking tussen school en het bedrijfsleven krijgen leerlingen de kans een kijkje in de keuken te nemen bij de deelnemende bedrijven VDL Staalservice, Van Hoorn Carbide, Rijvers BV en WBM Staalservice Centrum BV.

undefinedAlle leerlingen zijn opgedeeld in vier groepen en fietsen onder begeleiding van twee docenten langs de deelnemende bedrijven. Hier ontdekken zij zelf meerĀ over wetenschap en techniek en over de beroepsmogelijkheden. Uiteraard krijgen ze bij elk bedrijf een rondleiding. Een unieke kans om eens te kijken hoe het er in de echte wereld aan toe gaat!

undefined

< Terug naar nieuwsoverzicht