Bouw het Bouwens: de eerste meerpaal staat!

27 maart 2015

Vrijdag 27 maart was een feestelijk moment op de bouwlocatie van Het Bouwens. Onder aanwezigheid van de opdrachtgevers, aannemer, architect medewerkers, leerlingen en de zon de eerste meerpaal onthuld. Prachtig oude palen die voor de school duurzaam worden hergebruikt in de constructie.

Voorzitter van de Centrale Directie Tine van Wijk, CvB-lid Ron Bonekamp en wethouder Roland van Kessel onthulden de meerpalen en hielden enthousiaste toespraken.

"De unielocatie is voor ons heel belangrijk. We kunnen het logistiek beter organiseren, maar het belangrijkste is dat we niet meer de kolommen vmbo, havo en vwo hebben." Bekijk het interview van Tine van Wijk met Omroep Peel en Maas. Het bouwproject is ook te volgen op Facebook.

Lees ook: Bouw het Bouwens, een optimaal procesverloop.

undefinedundefined

< Terug naar nieuwsoverzicht