Beroepenfeest vmbo Het Bouwens

10 februari 2015

Het was weer een fantastisch Beroepenfeest voor leerlingen van 3-vmbo op dinsdag 10 februari in het Seacon stadion De Koel in Venlo. Ruim 1000 leerlingen en 300 beroepsbeoefenaren deden hieraan mee.

Lex Uiting wachtte de leerlingen van het Bouwens, Citaverde, Den Hulster, Blariacum, Valuascollege, ’t Wildveld en de Velddijk op in De Koel. Na een muzikale intro en uitreiking van prijzen voor de beste visitekaartjes (het Bouwens voor Bo van Will V3b2, Chaimaa Ouardi V3k2 en Selin Gunduz V3t3), werden zij met applaus over de rode loper ontvangen in het naastgelegen Partycentrum Limianz. Aldaar begon het netwerken en werden ‘matches’ gemaakt voor de DoeDag op 3 maart. WP Haton maakte maar liefst met 141 leerlingen een “match”.

Op de facebookpagina zijn foto’s te zien van het Beroepenfeest. Op woensdagavond 11 februari is het Beroepenfeest in het Nieuws geweest bij Omroep Venlo.