VO-Magazine: Dendron #schoolfie

11 december 2015

Het project Ambitieus leerklimaat van de VO-raad is een stimuleringsprogramma voor scholen die een klimaat willen realiseren waarbinnen schoolleiders, bestuurders en docenten samen aan de slag gaan met het versterken van de kwaliteit van het onderwijs. Dorien Stals, docent-ontwikkelaar bij het Dendron College, dat deelneemt aan het project.

Aan welke activiteiten neemt u precies deel?

'Wij volgende het ontwikkeltraject met 10 scholen waarin een instrument is gemaakt voor visitatie, we gaan aan de visitatietrainingen deelnemen en ook aan de visitaties waarmee we als scholen elkaar verder kunnen helpen.

 

Lees meer in de hele #schoolfie van het Dendron College, VO-Magazine oktober 2015. 

Ook meedoen aan het visitatietraject?
Het project zoekt nog enthousiaste scholen en visitatoren die het aandurven om van en met elkaar te leren en te ontwikkelen. Meedoen aan de collegiale visitaties? Meld je dan aan via de website van de VO-raad.

 

< Terug naar nieuwsoverzicht