Heb jij je keuze voor het voortgezet onderwijs al gemaakt?

7 december 2015

Na de kerstvakantie zullen leerlingen van groep 8 echt een keuze gaan maken voor een school in het voortgezet onderwijs. Een volgende stap, een belangrijk moment. Aanmelden kan bij de meeste scholen in maart 2016. Kijk even op de websites van de betreffende scholen om te weten wat de exacte aanmelddatum is. Enkele LVO-scholen presenteren zich in Dagblad de Limburger en laten weten waarom die ene school het meest bij jou past.

Klik hier om te lezen waarom je voor een school van LVO Weert zou kiezen (zoek op LVO Weert)

Klik hier om te lezen waarom je voor het Emmacollege zou kiezen (zoek op advertentie Emmacollege)

Klik hier om te lezen waarom je voor het Romboutscollege zou kiezen (zoek op Romboutscollege)

< Terug naar nieuwsoverzicht