Nieuwe directeur Het College Weert

4 november 2015

De heer Frank Stals is de nieuwe locatiedirecteur van Het College Weert en BRAVO! College Cranendonck. Hij volgt per 1 januari 2016 Jeffreye Vossen op die sinds begin dit schooljaar lid Centrale Directie van LVO-Noord is.

De heer Stals is geen onbekende binnen het Voortgezet Onderwijs in Weert. Hij werkte meer dan zes jaar als teamleider op de Philips van Horne, behaalde zijn Diploma Master Educational Leadership en zette zijn loopbaan voort als teamleider op Het Kwadrant. Stals: “Onderwijs zit in mijn bloed. Geboren en getogen in Weert en bekend met het Weerter onderwijs. Vanuit hier wil ik met veel enthousiasme en energie een grote bijdrage leveren aan het onderwijs op Het College en BRAVO! College Cranendonck en het totale onderwijs binnen Weert.”

Met het aanvaarden van de functie locatiedirecteur op Het College begint de heer Stals aan een nieuwe uitdaging. Samen met de teamleiders zal hij de dagelijkse leiding van de school op zich nemen.

< Terug naar nieuwsoverzicht