Leerlingen Emmacollege starten motorproject

15 oktober 2015

In het kader van Techniekimpuls is het Emmacollege gestart met een motorproject waarbij vijf leerlingen onder de naam C.R.A.F.T. een motor ombouwen tot een Scrambler uit de jaren ‘50 van de vorige eeuw.

Presenteren in het MECC

Door deelname aan dit project voldoen de leerlingen aan hun stageverplichtingen. Het is niet alleen de bedoeling dat zij een ‘cool’ product vervaardigen, maar ook dat zij het gehele proces via Facebook en een website in beeld brengen. Op Interclassics en op Topmobiel, de beurs die van 14 t/m 17 januari in het MECC te Maastricht wordt georganiseerd presenteren de leerlingen het uiteindelijke resultaat van hun inspanningen. Wij kunnen de verrichtingen van de leerlingen volgen via de Facebookpagina ‘Project Bike Emma’ en binnenkort ook via een website.

 

 

 

 

 

 

< Terug naar nieuwsoverzicht