Bouw mee aan het Raayland College

13 oktober 2015

In de week van het onderwijs start het Raayland College in Venray met een uniek traject:. Samen met leerlingen, ouders, docenten, onderwijs ondersteunend personeel en partners van buiten de school wordt er een nieuw onderwijsconcept ontwikkeld.

Betrokken

Het Raayland College vindt het belangrijk om met alle betrokkenen samen dit traject in te gaan. De school is immers een onderdeel van de gemeenschap Venray, waarvoor men samen zorg moet dragen.

Er wordt verwacht dat alle betrokkenen op hun eigen wijze kunnen helpen bij het vormgeven van die nieuwe school. Hierbij draait het om de vragen: wat vraagt de maatschappij van de leerlingen en hoe kunnen we zorgen dat het onderwijs past bij de leerling van vandaag?
Hoe werken alle groepen mee aan het onderwijs van de toekomst? 

 

 

Lees het hele artikel via de website van Omroep Venray, 13 oktober 2015

< Terug naar nieuwsoverzicht