Blog André Postema: School TV

13 november 2017

Collegevoorzitter André Postema over zijn visie op het onderwijs, opvallende observaties en dilemma's.

Het Dendron College in Horst heeft sinds eind 2015 een eigen TV-ploeg. Ik maakte daar onlangs kennis mee tijdens een bezoek aan de school. En zij met mij, want er is weer flink gepresenteerd, geïnterviewd, gefilmd en ge-edit. Alleen de casting ontbrak: ook Dendron TV moet het doen met de huidige voorzitter van het College van Bestuur. Het resultaat is opgenomen als een van de vele afleveringen van Dendron TV, uitgezonden door Omroep Reindonk en terug te zien op het YouTubekanaal Dendron TV. Super hoe de Dendron-leerlingen dit voor elkaar hebben gekregen.

Dit raakt het fenomeen schooltrots en het belang van betrokkenheid van leerlingen en medewerkers bij de communicatie over de school. Een volgende keer ga ik hier dieper op in. Geniet van de vlog!

 

< Terug naar nieuwsoverzicht